Internet og TV

Internet

I 2015 etablerede foreningen et internt net, som er koblet på en hurtig fiberforbindelse ud i verden. Det giver os mulighed for hurtigt, stabilt og billigt internet.

Vores nuværende leverandør er Fiberby, som tilbyder 200/200 Mbit upload/download til 120 kr/mnd (2017, marts). Hastigheden er garanteret i hver lejlighed.

Vores interne net er bygget med fremtiden for øje, og vil kunne levere 1 Gbit til hver lejlighed, men en relativ simple opgradering vil gøre det muligt at levere endnu højere hastigheder.

Spørgsmål og svar omkring internet (klik for svar):

Udover oprettelsen hos Fiberby skal du betale et aktiveringsgebyr for stikket i din lejlighed. Aktiveringsgebyret skal kun betales én gang pr. lejlighed, så en tidligere ejer har muligvis allerede betalt det. Du kan få dette oplyst hos administrator. Aktiveringsgebyret betales til foreningen og bruges til at dække anlægningsudgifterne for føringsveje, kabler og stik i vores ejendom.

Opkrævningen for internetforbindelsen (abonnement og eventuelt aktiveringsgebyr) gå via foreningens administration. Der vil derfor komme et ekstra punkt på opkrævningen.

Du kan frit vælge hvorfra du får din internetforbindelse, men vi håber at vores fælles internetløsning vil kunne tilfredsstille alle.
Vores aftale med Fiberby inkludere support. Kontakt fiberby hvis du har problemer. www.fiberby.dk

TV

Man kan frit vælge TV leverandør. Der er bla. mulighed for at tilslutte sig Yousee.